Aktualnosti

Poštovani, s ponosom Vam predstavljamo noćni sajam S KLOBASICOM U EU 2023.“ koja će se nakon pauze od tri godine ponovo održati u Sv. Petru u Šumi u ljetnom noćnom izdanju 14. i 15. srpnja 2023. godine. Zadovoljstvo nam je obavijesti Vas da se ljetno izdanje Međunarodnog sajma “S klobasicom u EU” vraća u Sv. Petar u Šumi, u sklopu kojeg će se održati i Makinača po starinski - rekonstrukcija tradicionalne vršidbe žitarica.

OBAVIJEST I UPUTE KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA O PRETHODNOJ PROVJERI ZNANJA I SPOSOBNOSTI

prijavljenim na Javni natječaj za imenovanje pročelnika/pročelnice, na neodređeno puno radno vrijeme na radno mjesto Pročelnik/Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sveti Petar u Šumi objavljenog u Narodnim novinama broj 52. od 17. svibnja 2023.g. i na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Općine Sveti Petar u Šumi.

OBAVIJEST- TEHNIČKI PREGLED TRAKTORA I POLJOPRIVREDNIH VOZILA

Tehnički pregled traktora i poljoprivrednih vozila provoditi će se dana 27.05.2023. g. (subota) na prostoru parkirališta Sportskog centra Sv. Petar u Šumi u vremenu od 08:00 do 11:00 sati. Za pristup tehničkom pregledu potrebno je: - predočiti osobnu iskaznicu vlasnika vozila - prometna dozvola - polica osiguranja OPĆINA SV. PETAR U ŠUMI AUTOKLUB PAZIN

JAVNI NATJEČAJ za imenovanje u JUO na radno mjesto Pročelnika/Pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sveti Petar u Šumi

Temeljem članka 17. i 19. stavak 2. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08., 61/11., 4/18., 96/18. i 112/19.), Načelnik Općine Sveti Petar u Šumi raspisuje JAVNI NATJEČAJ za imenovanje u JUO na radno mjesto Pročelnika/Pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sveti Petar u Šumi. U privitku natječaj:

J A V N I P O Z I V za utvrđivanje interesa za kupnju stanova koji će biti izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Općini Sv. Petar u Šumi

Općina Sveti Petar u Šumi poziva sve zainteresirane za kupnju stanova, koji bi bili izgrađeni po Programu društveno poticane stanogradnje u Sv. Petru u Šumi (na lokaciji stambeno poslovne zone „Teža II.“) da putem anketnog obrasca dostupnog na mrežnim stranicama Općine Sveti Petar u Šumi (www.svpetarusumi.hr) iskažu svoj interes za kupnju stana.

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA

Predsjednik Općinskog vijeća Općine Sv. Petar u Šumi sazvao je 13. Sjednicu Općinskog vijeća Općine Sv. Petar u Šumi za 11. svibnja 2023. godine (četvrtak) s početkom u 18.00 sati u zgradi “Čitaonica”, Sveti Petru u Šumi. Za sjednicu je predložen slijedeći dnevni red:

Službene objave

Naša općina

Statistike i obilježja

Info

 • Država

  Republika Hrvatska

 • Regija

  Istra

 • Županija

  Istarska

 • Površina

  15 km2

 • Stanovništvo

  1.065

 • Koordinate

  45°10′48″N 13°52′01″E

 • Poštanski broj

  52404

Video vodič