Novosti

Petar Bratulić prvak Hrvatske u polumaratonu

17. ožujak 2019

Supetarac Petar Bratulić, član zagrebačkog kluba AK Agram danas je drugu godinu zaredom postao prvak Hrvatske u polumaratonu na 21,1 km.

Nastavi čitati

Petar Bratulić prvak Hrvatske u polumaratonu

2. listopad 2018

Supetarac Petar Bratulić, član zagrebačkog kluba AK Agram u nedjelju je postao prvak Hrvatske na prvenstvu Hrvatske u polumaratonu na 21,1 km koje je održano u Požegi. Petar Bratulić uvjerljivo je pobijedio sve najbolje hrvatske trkače na zahtjevnoj polumaratonskoj stazi dužine 21,1 km s velikom prednosti pred drugoplasiranim trkačem i respektabilnim rezultatom za hrvatske prilike od 1:09:34.

Nastavi čitati

PETAR BRATULIĆ DVOSTRUKI PRVAK HRVATSKE

10. rujan 2018

Supetarac Petar Bratulić, član zagrebačkog kluba AK Agram protekli je vikend postao dvostruki prvak Hrvatske na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniorke. Petar Bratulić uvjerljivo je pobijedio sve najbolje hrvatske trkače na 3000 m i 5000 m. Obje pobjede su ostvarene s velikom prednosti pred drugoplasiranim trkačima i osvajačima medalja.

Nastavi čitati

Petar Bratulić novi rekorder Hrvatske na 10 km.

23. listopad 2017

Supetarac Petar Bratulić postavio je novi mlađe seniorski rekord Hrvatske u cestovnoj utrci na 10 km na netom održanom Prvenstvu Hrvatske u Makarskoj.

Nastavi čitati

Petar Bratulić prvak Hrvatske na 5000m

10. srpanj 2017

Mladi supetarski atletičar, Petar Bratulić, član AK Agram iz Zagreba u nedjelju je na atletskom prvenstvu Hrvatske pobijedio u trci na 5000 m i osvojio naslov ovogodišnjeg seniorskog prvaka Hrvatske.

Nastavi čitati

SUPETARAC PETAR BRATULIĆ OSVOJIO SREBRO NA PRVENSTVO HRVATSKE

24. siječanj 2017

Prošle subote u Beču je održano dvoransko prvenstvo Hrvatske u atletici. Mladi supetarski reprezentativac Petar Bratulić u dresu Ak Agram osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju u trci na 3000m za seniore sa solidnim rezultatom od 8:41 u taktičkoj utrci.

Nastavi čitati