Novosti

Održana konferencija: DOPRINOS JLP(R)S DEMOGRAFSKOJ REVITALIZACIJI ISTARSKE ŽUPANIJE

1. lipanj 2022

U organizaciji Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i Općine Sveti Petar u Šumi u srijedu 25. svibnja je u Hrvatskoj kući od kobasica održana konferencija na temu "Doprinos JLP(R)S demografskoj revitalizaciji Istarske županije“ Mjere i aktivnosti vezane uz demografsku obnovu, obiteljsku i populacijsku politiku podrazumijevaju sinergijsko djelovanje svih nadležnih aktera u njihovu kreiranju i provedbi, a sve u cilju dugoročnog poboljšanja demografskih kretanja.

Nastavi čitati

ČESTITKA ZA DAN DRŽAVNOSTI

30. svibanj 2022

Poštovane supetarke i supetarci, u ime Općine Sv. Petar u Šumi i osobno od srca vam čestitam Dan državnosti! Dan državnosti ima veliko značenje za sve nas jer je konstituiranjem prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora, na današnji dan 1990. godine, rođena demokratska hrvatska država.

Nastavi čitati

JAVNI POZIV- NAGRADE OPĆINE SV. PETAR U ŠUMI 2022.

24. svibanj 2022

J A V N I P O Z I V svim zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja Općine Sv. Petar u Šumi, fizičkim, pravnim osobama i udrugama zaslužnim za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled općine Sv. Petar u Šumi, a poglavito za uspjehe iz područja gospodarstva, znanosti, kulture, tradicije, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta i tehničke kulture, zaštite okoliša, međuljudskih odnosa te drugih javnih djelatnosti. U prilogu je poziv.

Nastavi čitati

TEHNIČKI PREGLED TRAKTORA I TRAKTORSKIH PRIKOLICA

20. svibanj 2022

DANA 28.05.2022. g. (SUBOTA) PROVODIT ĆE SE TEHNIČKI PREGLED POLJOPRIVREDNIH VOZILA NA PROSTORU SPORTSKOG CENTRA SV. PETAR U ŠUMI U VREMENU OD 08,00 DO 11,00 SATI.

Nastavi čitati

ODRŽAN 8. MEĐUNARODNI SAJAM S KLOBASICOM U EU

18. svibanj 2022

Općina Sv. Petar u Šumi bila je od 13. do 15 svibnja domaćin 8. međunarodnog sajma S klobasicom u EU. Ove godine je sajam nakon dvije godine pauze održan na novoj lokaciji kod Hrvatske kuće kobasica. U ime organizatora zahvaljujemo se svim izlagačima, sudionicima i posjetiteljima našega sajma.

Nastavi čitati

S KLOBASICOM U EU 2022.- PRIHVAĆENE PRIJAVE

3. svibanj 2022

Poštovani izlagači, donosimo Vam popis prihvaćenih prijava za sudjelovanje na VIII. Međunarodnom sajmu "S KLOBASICOM U EU" koji će od 13. do 15. svibnja 2022. godine po osmi puta održati u Sv. Petru u Šumi. Naime. Sajam se održava na novoj lokaciji Hrvatske kuće od kobasica, nakon dvogodišnje pauze izazvane korona krizom.

Nastavi čitati