Aktualnosti

Prodaja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske

Na temelju odredbe članka 50. stavka 3. Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 39/2013) i članka 38. stavak 2. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine“, broj 48/15) Agencija za poljoprivredno emljište, objavljuje obavijest o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Sveti Petar u Šumi-Jopi oznake k.č. 3398/2 u površini od 1906 m2.

OBAVIJEST ZA IZLAGAČE NA SAJMU

Poštovani izlagači, s današnjim danom se zatvaraju prijave za izlaganje u glavnoj dvorani sajma zbog popunjenja svih mjesta za izlaganje. Preostala mjesta za izlaganje dostupna su u šatoru sajma i na trgu vani.

S KLOBASICOM U EU 2018.- POZIV IZLAGAČIMA

Poštovani izlagači i prijatelji našega sajma, želimo Vas izvijestiti da su na našoj stranici Manifestacije objavljen poziv za sudjelovanje na ovogodišnjoj manifestaciji s prijavnicom. Vidimo se u Sv. Petru u Šumi!

Zlatni suncokret za S klobasicom u EU

Supetarski međunarodni sajam "S klobasicom u Europu", proteklog je tjedna nagrađen Zlatnom poveljom Suncokret ruralnog turizma Hrvatske, u kategoriji ruralno-turističkih manifestacija kao najbolja manifestacija u Hrvatskoj za 2017. godinu.

ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ

Čestit i blagoslovljen Božić te mnogo dobroga u 2018. godini želi Vam načelnik, općinsko vijeće i ured općine.

Službene objave

Naša općina

Statistike i obilježja

Info

 • Država

  Republika Hrvatska

 • Regija

  Istra

 • Županija

  Istarska

 • Površina

  15 km2

 • Stanovništvo

  1.065

 • Koordinate

  45°10′48″N 13°52′01″E

 • Poštanski broj

  52404

Video vodič